İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hasan Polatkan Anadolu Lisesi

Öğrencilerimiziz "Dünya Çocuk Hakları Günü" çalışmaları

Kas

Veli Akademileri Proje'mizin Mahremiyet, İhmal ve İstismar konulu ilk semineri 12 Kasım Perşembe akşam saat:20.00'de gerçekleşecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Not: Seminerimiz online(zoom) ortamda gerçekleşecektir.

ZOOM ID: 658 972 2557

ŞİFRE: rehberlik

Kas

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında " Doku ve Organ Bağışı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Tedavisi yalnızca organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sağlık sorunlarından biridir.

9. sınıf öğrencilerimiz bu konuya dikkat çekmek için afiş, resim, kompozisyon ve sunum hazırlayarak farkındalık yaratmak istemiştir.

Emeği geçen öğretmenimiz Müşerref ERDİM ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz  Sinem UĞURAL, İbrahim Enes DÜNDAR, Burak YURTTAŞ ve Eylül SAĞLAMPINAR'a teşekkür ederiz.

Eyl

Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder okullarında başarılar dileriz.

Mrt

Bakırköy Hasan Polatkan Anadolu Lisesi öğrencileri olarak Yeşilköy İş Okulu ile yürütmekte olduğumuz İngilizce Projesinin 3. çalışmasında hep birlikte kek pişirdik, aktivite sırasında malzemelerin ingilizcesini öğrendik, ingilizce şarkı ve yemek videosuyla çalışmalarımızı renklendirdik.

Mrt

Okulumuzda Siyer-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması yapıldı. Peygamberimizin örnek hayatıyla ilgili sorular soruldu. 10-C sınıfından Mehmet Asım Demirhan yarışmamızda birinci oldu.

Mrt

Okulumuz düzenli olarak tatbikatlara devam ediyor.

Eyl

2017 - 2018 yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin üniversite yerleştirme tablosu. Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder hayat boyu başarılar dileriz.

Tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor, üniversitelerinde başarılar diliyoruz.

2016 yılı mezunlarımızın yerleştirme sonuçları.

İstanbul ilindeki tüm Anadolu Liselerinin YGS İstatistikleri

-Matematik branşında 9.

-Fen Bilimleri branşında 6.

-Türkçe branşında 17.

-Sosyal Bilimler 133. olmuştur.