Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Haz

Bir mezuniyeti daha neşeyle sağlıkla kutladık. Gençlerin yolları açık olsun.

Haz

İngilizce münazara takımlarımızla Beşiktaş Anadolu lisesindeyiz ,iki gün sürecek olan turnuvalara ve etkinliklere katılıyoruz.

Haz

Okulumuz GençBizz takımı projeleriyle Türkiye finaline katılmak için Eskişehir'e gitti. Bu güzel performansları için öğrencilerimize ve Fizik öğretmenimiz Necat Güzel çok teşekkür ederiz.

Haz

Görsel sanatlar öğretmenimiz Tülin Akın'ın liderliğinde öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar okulumuz meydanında sergilenmiştir. Kendisine çok teşekkür ederiyoruz.

Haz

Kapak toplama kampanyasında en çok gayreti gösteren üç öğrencimize nacizane hediyelerimizi verdik.

Haz

İlçe 3.sü badminton takımımız kupalarını getirdi. Başta öğretmenimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Türk Milleti'nin kurtuluşu, bağımsızlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için 104 yıl önce 19 Mayıs 1919'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nı Samsun'da başlattı. Bağımsız ve özgür bir vatana sahip olmak için kazanılan muhteşem zafere atılan ilk adımın 104. yılını, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı olarak başta gençler olmak üzere Türk milleti olarak 7'den 70'e büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

May

Okulumuz ''Hasan Polatkan Anadolu Lisesi'' Avrupa'daki en büyük okul ağı Avrupa Okul Eğitim Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalarla ''eTwinning Kalite Okulu Etiketi''ne layık görülmüştür. eTwinning projelerinde yer alan ögrenci ve ögretmenlerimizi tebrik ederiz. Kalite etiketi başvuru sürecinde desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Erkan Erdem ve Okul Müdür Yardımcımız Recep Günaydın’a teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Genç Girişimciler yarışmasında finalde yarışmaya hak kazanan ekibimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Kardeş okulumuz Eskişehir Süleyman Şah Anadolu Lisesi okulumuzu ziyaret etti.

Nis

Deprem bölgesine gönderilmek üzere öğrencilerimizden 304 adet kitap toplanmıştır.

Nis

Bugün 23 Nisan. Milli iradenin temsil edildiği meclisimizin açılışının 103. yıldönümü.

Bugün Vatan topraklarımıza göz diken sömürgeci devletlerin acımasızca saldırıları karşısında milletimizin tek vücut olduğunu tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

Nis

10C sınıfı öğrencimiz Yena Choi'nin velileri ve arkadaşları okulumuzda çok güzel bir konser verdi. Videolara youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Nis

İngilizce Münazara Turnuvasında final 10-A ve 9-A sınıfları arasında yapıldı. Zorlu geçen karşılaşma sonumda 10-A sınıfımız galip gelmiştir. Düzenlenen törenle kazananlara
ödül ve sertifikaları Okul Müdürümüz Erkan Erdem ve Okul Müdür Yardımcımız Recep Gunaydın tarafından takdim verildi. Katılan tüm öğrencilerimiz de sertifikalarını öğretmenlerimizin elinden teslim aldılar. Öğrencilerimize başarışarının devamını diliyoruz.