İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hasan Polatkan Anadolu Lisesi

Kas

Coğrafya öğretmenimiz ve öğrencilerimizin geleneksel olarak her sene hazırladıkları coğrafya sergisi okulumuz meydanında açıldı.

Kas

Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 83. yılında minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Okulumuz bahçesine fidanlar diktik

Kızılay Haftası etkinlikleri

Eyl

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle beraber mahallemizdeki gazilerimizi telefonla arayarak onlara teşekkürlerimizi ilettik.

Eyl

Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder okullarında başarılar dileriz.

May

Türk Milleti'nin kurtuluşu, bağımsızlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için 102 yıl önce 19 Mayıs 1919'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nı Samsun'da başlattı. Bağımsız ve özgür bir vatana sahip olmak için kazanılan muhteşem zafere atılan ilk adımın 102. Yılı'nı, 19 Mayıs Atatürk'ü Gençlik ve Spor Bayramı olarak başta gençler olmak Türk Milleti olarak 7'den 70'e büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

May

Öğrencilerimizin engelliler haftası için yaptığı çalışmalar.

Nis

Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, öğretmen ve öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği için öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar

Mrt

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kan bağışı kampanyası 16.03.2021 salı günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Ataköy Cumhuriyet Lisesi bahçesinde yapılacaktır.

Şbt

The World In The Future eTwinning projemizde Güvenli İnternet Günü etkinlikleri kapsaminda Marmara Üniversitesi, Bilgisayar ve Ögretim Teknolojileri Eğitim Bölümü Ögretim Görevlisi Sayın Abdullah Düvenci  ile birlikte "Gençlere yönelik siber zorbalıklar, tacizler ve bunlardan korunma yollari" ni konuşacağız. 3 Şubat Çarşamba günü başlayacak olan webinarimiz İngilizceden Turkçeye çeviri ile zoom ve youtube canli yayinla  gerçekleşecektir.

Ara

"Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor" isimli türkü Hasan Polatkan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından işaret dili kullanılarak engelsiz olarak seslendirilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizin Dünya Engelliler Günü için yaptığı çalışmalar.