İSTANBUL / BAKIRKÖY - Hasan Polatkan Anadolu Lisesi

Mrt

Bu hafta yapılan İngilizce Münazara yarışmaları sonumda 10A ve 9A ekipleri rakiplerini yenerek finalde yarışmaya hak kazandılar. Çok çekişmeli geçeceği şimdiden belli olan karşılaşma 23 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Her iki takıma da başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz İngilizce Bölümü tarafından organize edilen Hapoli 1. İngilizce Münazara Yarışmasında 10A-10B ile ve 9B- 9C ile karşılaştı. Zorlu geçen münazara sonunda 10A ve 9B sınıfları yarı finale kalmayı başardılar. Kazanan ekipleri kutlarız ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Bir sonraki yarışma 10A-10C ve 9A-9B arasında olacaktır.

Mrt

Öğrencimiz Enes Pandul Arnavutluk'ta yapılan Judo turnuvasında ikinci oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Spor kulübü olarak satranç turnuvası başlattık.

Mrt

Okulumuz Ingilizce Zümresi 6-24 Mart tarihleri arasında 9 ve 10. sınıfların katılımıyla  İngilizce Münazara Turnuvası düzenlemektedir. Turnuvada her sınıf 3 asil 1 yedekten oluşan 4 kişilik ekiple temsil edilecektir. Final karşılaşması 9. ve 10. sınıfların  birincileri arasında yapılacaktır.

Our School's English Club organizes an English Debating Tournament between 6-24 March with the participation of the 9th and 10th grades. In the tournament, each class will be represented by a team of 4 consisting of 3 main and 1 substitute. The final match will be held between the 9th and 10th grade winners.

Şbt

Depremzedelere kaymakamliğimiz ve ilçe MEM müdürlüğümüzün yardım çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor.

Ock

Karne törenimiz yaptık, dereceye giren öğrencilerimizi hediyelerini verdik.

Ock

Okulumuz eSafety ve eTwinning Okulu Toplantısı okul müdürümüzün başkanlığında toplandı.

Ock

Okulumuz eSafety bronz etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

eTwinning projemiz 'My City In The Museum' için 10-A sınıfı öğrencimiz Kerim Nazım Dinçer'in hazırladığı logo projemizin resmi logosu olarak oy çokluğuyla seçilmistir.

Kas

Okul gezi kulübümüz ilk önce Kapadokya'ya ardından da 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlamak için Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ettiler

Ekm

Fizik öğretmenimiz Ali Osman Erol liderliğinde öğrencilerimiz İsviçre Cern'e gezi düzenlediler. Gezi notlarına ulaşmak için aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor, üniversitelerinde başarılar diliyoruz.

Haz

2021 - 2022 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 12. sınıf öğrencilerimiz tebrik ediyor sınavlarında başarılar diliyoruz.

May

Bu sene TUBİTAK 4006 bilim fuarı okulmuz bahçesinde başarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.