Nis

Bu sene de okulumuz bahçesinde Tübitak Bilim Şenliğinin 10. sunu yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferini 109. yılında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programı bahçemizde yaptık.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı 'İstiklal Marşının Kabulü Töreni'.

Mrt

20 - 27 Şubat tarihinde okul meydanımızda 10.sınıflar "Yerşekilleri ve Beşeri Şekiller" coğrafya sergisi yapıldı.

Okulumuz gezi kulübünün yaptığı Bursa - Uludağ gezimiz.

Ara

Eskişehir Süleyman Şah Anadolu lisesi ile okul ortaklığı kapsamında Türk-Alman Üniversitesi çevrimiçi tanıtım etkinliği

Ara

12. sınıf öğrencilerimizle Boğaziçi Üniversitesini gittik.

Ara

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlileri Sayın Prof. Dr. S. Hasan Meriç ve M. Tunaya Kalkan okulumuzda  "Adam Olacak Çocuğun Yolu Üniversiteden Geçer mi?" adlı söyleşi yaptı.

12. Sınıflarımızla Biruni Üniversitesi Gezimiz

Kas

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Bu sene de okulumuzda öğretmenler günü kutlamamızı yaptık. Emekli olan öğretmenlerimiz davet ettik.

Kas

Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 85. yılında minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 yaşında, kutlu Olsun. Okulumuzda yaptığımız törenler ve çalışmalarla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Nice 100 yıllara.

Ekm

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümü ilçe kutlamamız Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Hasan Polatkan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikte kadim şehir İstanbul'un tarihi önemi ve kurtuluş sırasında yaşanan kahramanlıklar video sunumu şiirler ve orotoryo ile anlatıldı. İstatanbul'u anlatan Türk halk müziği sunumu ile tamamlanan törene Bakırköy Kaymakamımız İlçe milli eğitim müdürümüz  siyasi parti temsilcileri kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor, üniversitelerinde başarılar diliyoruz.